UJS GroupRezidento statusas

Šį statusą gali gauti asmenys, Didžiojoje Britanijoje legaliai pradirbę ne mažiau nei 5 metus. Asmuo, siekiantis rezidento statuso, privalo turėti 4-erių metų veiklos ataskaitas, tačiau kai kurie dokumentai priklauso individualiai nuo kiekvieno žmogaus situacijos. Po prašymo pateikimo laukti teks maždaug 2–6 mėnesius. Gavus rezidento statusą, po metų galima kreiptis dėl pilietybės.

Mes jums siūlome:

  • Išsamią konsultaciją;
  • Pagalbą pildant paraišką;
  • Reikalingų dokumentų tvarkymą.